Despre noi

SC DARMONDO SRL a fost infiintata in 1997 pornind de la dorinta de a crea o societate capabila sa ofere clientilor sai produse si servicii care sa concureze cu succes cu micii si marii producatori si distribuitori de articole din sarma de pe piata.

La inceput societatea si-a concentrat activitatiile in domeniul comercializarii produselor din sarma (zincata, moale neagra), ulterior punand bazele productiei proprii de plasa rabitz, plasa impletita pentru garduri si imprejmuiri si recent plaselor sudate din sarma galvanizata.

Performanta societatii a fost recunoscuta pe plan local prin obtinerea a doua locuri meritorii in clasamentul anual realizat de Camera de Comert si Industriilor a judetului Galati in domeniul de activitate in care aceasta activeaza (locul 2 in 2005 si locul 3 in 2006).

In anul 2005, SC DARMONDO SRL a ales sa isi implementeze un sistem de management al calitatii conform cu standardul ISO 9001. Un an mai tarziu sistemul a fost certificat de catre MOODY International.

Anual societatea a cunoscut cresteri ale cifrei de afaceri, acestea fiind rezultatul unor investitii atat in infrastructura cat si in dezvoltarea personalului.

Valorile in care credem ne-au ghidat permanent pasii pe care i-am facut, dezvoltand astfel o afacere sustenabila, cu obiective concrete pe termen lung.

In prezent, SC DARMONDO SRL are ca domeniu principal de activitate productia si comercializarea articolelor din sarma din otel. Firma noastra se adreseaza deopotriva revanzatorilor, dar si micilor gospodarii.

Principalele produse oferite sunt: plasa zincata sudata in roluri, plasa impletita din sarma de otel cu ochiuri hexagonale (rabitz), plasa impletita din sarma de otel cu ochiuri patrate (gard), diverse sortimente de cuie, sarma neagra, sarma ghimpata si sarma din otel acoperita cu zinc.

Materialele utilizate in realizarea produselor sunt conforme cu standardele nationale si europene aflate in vigoare, furnizorii nostrii fiind atent selectionati.

Misiunea noastra este aceea de a fi permanent in serviciul clientilor nostri cu produse de inalta calitate, asigurate de investitiile realizate in utilaje de productie performante.
Despre noi - Darmondo Galati